Općina Dobrinj, otok Krk, Hrvatska
 

Održana redovna godišnja Skupština Društva za športsku rekreaciju Čižići

 
Vezani sadržaj
 
 
 
Objavljeno: 18. ožujka 2014. / Autor teksta: Marino Turčić

Dana 14. ožujka 2014.g. održana je redovna godišnja Skupština Društva za športsku rekreaciju Čižići, kojoj su pored članova udruge nazočili i gosti predstavnici Općine Dobrinj, TZO Dobrinj i Mjesnog odbora Čižići.

Podnoseći Godišnje izvješće o radu Društva i Izvršnog odbora udruge, te izvješće o financijskom poslovanju Društva u 2013.godini, predsjednik udruge je spomenuo da je udruga bila glavni nositelj akcije „Zelena čistka“ za Općinu Dobrinj, da je udruzi odobrena potpora na natječaju Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije sa projektom „Razvoj sportske rekreacije u Čižićima“, da je bila organizirana druga generacija „Škole balanja slobodnim stilom“, Drugi po redu turnir u preferansu „Čižići Open 2013“, Drugi šahovski turnir, te utrka „Drugi Kvarnerski kros“. Boćari su aktivno sudjelovali u svim boćarskim manifestacijama – Zimskoj ligi Dobrinjštine, Kupu Dobrinjštine u balanju slobodnim stilom, Pojedinačnom prvenstvu Čižića u balanju slobodnim stilom, Pojedinačnom prvenstvu u balanju za djecu, na turniru u Krasu, na međunarodnom turniru „trojki“ u organizaciji Balinarskog kluba Celeia u Celju i na našem tradicionalnom međunarodnom turniru u Čižićima. Osim toga, kao novi projekt pokrenut je tečaj plivanja za djecu plivače pod nazivom „Čižićarski ćiflići 2013“. U okviru manifestacije „Dani otvorenih vrata obiteljskog smještaja“ koje su zajednički organizirale Turistička zajednica Općine Dobrinj i Općina Dobrinj, udruga je sudjelovala na susretu iznajmljivača i mještana Čižića i Ičića odigravanjem boćarske utakmice.


Skupština Društva za športsku rekreaciju Čižići jednoglasno je prihvatila podnesena izvješća, Program rada i Financijski plan za 2014.g.

Načelnik Općine Dobrinj g Neven Komadina je pohvalio rad i aktivnosti članova Udruge te iskazao iznimno zadovoljstvo postignutim rezultatima. Posebno je pohvalio djecu članove Udruge koji su vrlo aktivni i uspješni u raznim sportskim aktivnostima. Zadovoljan načinom rada Udruge, obećao je daljnju suradnju i financijsku pomoć sa strane Općine Dobrinj. Napomenuo je kako su u proračunu za 2014. godinu planirana sredstva za uređenje budućeg sportsko-rekreacionog centra Kalić u iznosu od 200.000,00 kn.
 
 
 
 
Web kamere Općine Dobrinj
Live pogled na Dobrinj, Šilo i Klimno
 
 
Povijest
Saznajte više o povijesti naše općine
Gospodarstvo
Gospodarstvo na području Općine Dobrinj
Turizam
Glavna turistička odredišta
Naselja u Općini
Informacije o naseljima
Škola i vrtić
Nova škola u Dobrinju i vrtić u Polju
Udruge
O udrugama iz Dobrinjštine
Manifestacije
Crkvena slavlja, pučke i ribarske fešte
Istaknute ličnosti
Ivan Crnčić, Josip Pepi Uravić...
Muzeji
Sakralna i etnografska muzejska zbirka
Video
Video klipovi Dobrinja, Šila i uvale Soline
Foto galerija
Fotografije, wallpaperi, screensaveri...
 
 
 
Bookmark and Share
 
         
         
KONTAKTI
 
 
OPĆI PODACI O OPĆINI
   

Općina Dobrinj
Dobrinj 103, 51514 Dobrinj

e-mail: opcina-dobrinj@ri.t-com.hr
tel.: +385 051/848-344;848-307
fax.: +385 051/848-141
web: www.opcina-dobrinj.hr, www.dobrinj.hr

 
 
Katastarska površina: 55,05 km2
Broj stalnih stanovnika: 2.023
Broj kućanstava: 891

Stambene jedinice: 4.422
Stanovi za stalno stanovanje: 1564
Naselja: Općinu Dobrinj čine 20 naselja

 
 
TD Komun d.o.o.
www.komun.hr
 
TZO Dobrinj
www.tzo-dobrinj.hr