Disable Preloader

O općini

Načelnik Općine Dobrinj - Ivan Kovačić
Dragi posjetitelji!

Drago mi je da Vas mogu pozdraviti na web stranicama Općine Dobrinj! Nadam se da ćete na ovom mjestu brzo i jednostavno pronaći sve potrebne informacije i zanimljivosti o našoj Općini.

Ove web stranice postoje i osmišljene su s ciljem da približimo rad lokalne samouprave i s željom i da svojim korisnicima omogućimo jednostavniju i bržu komunikaciju s Jedinstvenim upravnim odjelom Općine Dobrinj. Upravo zbog toga da bi pojednostavili proces podnošenja zahtjeva i administraciju sveli na najmanju moguću mjeru, na našim stranicama su Vam dostupni obrasci zahtjeva prema Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Dobrinj te informacije o radu Odjela te postupcima javne nabave.

Ovdje ćete naći i sve važnije akte Općinskog načelnika i Općinskog vijeća kao i zapisnike sa sjednica Općinskog vijeća. Na raspolaganju su Vam i mnoge druge korisne informacije – primjerice, o općinskim tijelima, mjesnim odborima, odborima, komunalnom društvu, dobrovoljnom vatrogasnom društvu, udrugama, povijesti Općine, naseljima, općinsko glasilo „Fanot“, audio, video i foto galerija, forum i još mnogo zanimljivosti.

Nadam se da će ove web stranice biti izvor korisnih informacija za sve koje zanima općina Dobrinj i koji se s njom žele upoznati te da ćete se svi ovim web stranicama uvijek rado vraćati. Nastavit ćemo s poboljšavanjem web stranica i objavom novih sadržaja u čemu nam možete pomoći s Vašim komentarima i prijedlozima.

Dobro nam došli!

Srdačan pozdrav,

Općinski načelnik
Neven Komadina


Temeljem odredbi članka 94. Zakona o lokalnim izborima ("Narodne novine" broj 144/12, 121/16, 98/19, 42/20, 144/20, 37/21) na izborima za općinskog načelnika Općine Dobrinj održanima 16. svibnja 2021. godine izabran je Neven Komadina. Općinski načelnik je nositelj izvršne vlasti te zastupa Općinu Dobrinj, a sve sukladno odredbama Statuta Općine Dobrinj, odluka Općinskog vijeća Općine Dobrinj i pozitivnih propisa Republike Hrvatske.


scroll to top